Vandingsanlæg

Slut med områder på banen som enten har fået for meget eller for lidt vand!
Med et vandingsanlæg fra ridebane.dk - er du garanteret et perfekt resultat - som vi plejer at sige...ikke engang naturen kan gøre det bedre.

Stationært vandingsanlæg til ridehal.

Vandingsanlægget opsættes med en stålskinne i midten af ridehallen. I denne profilskinne kører el-motoren med et spulehovedet med 8 specialdyser og 4 magnetventiler +tømningsventil til vinterbrug. En elektronisk regulering af hastigheden mellem 4 og 12 m/min. gør det muligt at bestemme vandmængden individuelt. Via sensorer er det også muligt kun at vande enkelte sektorer, så som hovslaget. Ingen overlap og/eller tørre pletter.

Topkvalitet, vander med perfekt fordeling!

Mobil vandingsmaskine.

Vandingsmaskinen er en robust og simpel maskine som er nem at betjene. Maskinen er turbinedrevet og forsynet med håndtag til trinløs regulering af hastighed og vandmængde. Slukker selv når den er færdig. Maskinen leveres med 130 meter 40mm slange. Den er nem at transportere med evt. en havetraktor, eller håndkraft. Den kræver meget lille vandmængde, ned til 6 cm3 og et vandtryk på ned til 3,5 bar. Den er særdeles velegnet til ridebaner og andre små arealer.

Den fleksible løsning

Baneplaner med vandbeholder.

Baneplaneren Platz-Max NLGW fås også med en vandtank til erstatning af vandingsanlæg. Vandingssystemet på baneplaneren fordeler vandet perfekt i bunden og vandforbruget kan reduceres med 1/3 i forhold til et traditionelt vandingsanlæg. Med denne vandingsmåde skånes barrierer, spejle og andet materiel i hallen også.

Vedligehol i én arbejdsgang!