Om ridebane.dk

Ridebane.dk har specialiseret sig i etablering af ridebaner til både dressur og spring for private, rideklubber og professionelle. Vi har efterhånden etableret en del både store og små ridebaner over hele Danmark, Sydsverige, samt Nordtyskland.

Alt godt starter fra bunden!

Jeg har selv redet siden 1977 og på landsplan siden 80´erne. Først dressur som ponyrytter og siden som springrytter. Jeg har redet og er placeret i S-springning både nationalt og internationalt. Jeg har i dag 3-4 konkurrenceheste og bor på en ejendom med 4,5 ha. Via min dagligdag og deltagelse til 15-20 stævner på årsbasis har jeg et godt netværk indenfor, hvad der sker i hestebranchen.

Mit firma ridebane.dk - startede i år 2000 sideløbende med mit job som speditør - og er sidenhen vokset støt. I 2008 kvittede jeg jobbet som speditør for at koncentrere mig 100% om ridebane.dk.

Min målsætning er at levere funktionelle ridebaner der passer til stil og omgivelser - og vigtigst af alt - med en bundsolid kvalitet. Ligeledes beskæftiger firmaet sig med baneplaner, hegn, vandingsanlæg, ridebane buffer, ridebanespejle mm.

Ridebane.dk i korte ord:

  • Leverer og etablerer ridebaner fra rå mark til færdig bane
  • Leverer og etablerer ridehusbunde
  • Rådgivning vedr. ridebaner og ridehusbunde
  • Vedligeholdelse af ridebaner og ridehusbunde
  • Total løsninger
  • Salg af tilbehør - gummimåtter, riste, hegn, baneplanere og meget mere

Jeg kan altid kontaktes og er klar på at snakke dine drømme og projekter igennem!

Tlf +45 27644191 eller mail lars@ridebane.dk