Om ridebane.dk

Ridebane.dk har specialiseret sig i etablering af ridebaner til både dressur og spring for private, rideklubber og professionelle. Vi har efterhånden etableret en del både store og små ridebaner over hele Danmark, Sydsverige, samt Nordtyskland.

Alt godt starter fra bunden!

Lars har selv redet siden 1977 og på landsplan siden 80´erne. Først dressur som ponyrytter og siden som springrytter. Lars har redet og er placeret i S-springning både nationalt og internationalt. Han har i dag 3-4 konkurrenceheste og bor på en ejendom med 4,5 ha. Via hans dagligdag og deltagelse til 15-20 stævner på årsbasis har han et godt netværk indenfor, hvad der sker i hestebranchen.

Firmaet ridebane.dk - startede i år 2000 sideløbende med Lars job som speditør - og er sidenhen vokset støt. I 2008 kvittede han jobbet som speditør for at koncentrere sig 100% om ridebane.dk.

Vores målsætning er at levere funktionelle ridebaner der passer til stil og omgivelser - og vigtigst af alt - med en bundsolid kvalitet. Ligeledes beskæftiger firmaet sig med baneplaner, hegn, vandingsanlæg, ridebane buffer mm.

Ridebane.dk i korte ord:

  • Leverer og etablerer ridebaner fra rå mark til færdig bane
  • Leverer og etablerer ridehusbunde
  • Rådgivning vedr. ridebaner og ridehusbunde
  • Vedligeholdelse af ridebaner og ridehusbunde
  • Total løsninger
  • Salg af tilbehør - gummimåtter, riste, hegn, baneplanere og meget mere

lars kan altid kontaktes og er klar på at snakke dine drømme og projekter igennem!
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med ridebane.dk, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen